Suomessa Atarashii Naginataa hallinnoi Suomen Kendoseurojen Keskusliitto ry, joka on jäsenenä Euroopan Naginataliitossa. Lajin pääohjaajana toimii Jukka Paasonen (2 dan, [etunimi]@fka.fi).

Jikishinkageryu Naginatajutsun harjoittelua organisoi Suomessa Shutokukai ry, jonka kaikki jäsenet kuuluvat Japanilaiseen Shūtokukai organisaatioon. Suomessa tyylin pääopettajana toimii Jukka Paasonen (reiken no maki, [etunimi]@naginata.fi).

Kirsikankukkajuhla Roihuvuoressa

Liitto ylläpitää sähköpostilistaa jolla tiedotetaan leireistä, graduoinneista ja käydään muuta keskustelua liittyen Atarashii Naginataan.

Suomesta löytyy myös muitakin tyylejä ja järjestöjä joiden harjoittelemiin aseisiin kuuluu naginata. Kaikilla näillä ei välttämättä ole suoraa yhteyttä Kendoseurojen Keskusliittoon. Tällaisia tyylejä ovat muun muassa Jikishinkageryū, Tenshin Shoden Katori Shintoryū ja Suiōryū.

Palautteen antaminen

Tässä on palautelomake, jolla voi jättää palautteen anonyymisti Googlen dokumentti-palveluun Tiedot lähetetään ilman mitään tunnisteita, ainoastaan palautteen teksti ja kellon aika tallentuvat. Olkaa hyvät ja jättäkää palautetta näistä sivuista, harjoituksista, Atarashii Naginatasta, Jikishinkageryū Naginatajutsusta, tai jostakin muusta aiheeseen liittyvästä.

Seurat

Helsingin Kendoseura Ki-Ken-Tai-Icchi

Helsingin Kendoseurassa, Ki-Ken-Tai-Icchi ry:ssä voi harjoitella Atarashii Naginata:a ja Jikishinkageryū Naginatajutsu:a.

Helsingin Kendoseuran naginatavastaava Teemu Ranne ([etunimi.sukunimi]@gmail.com) vastaa lajiin liittyviin tiedusteluihin.

Varustehankintaa

Lajin harrastamista tarjoavat seurat tekevät toisinaan yhteistilauksia joihin voi erityisesti juuri lajin aloittanut osallistua mukaan.

Tämän sivuston ylläpitäjällä on myös muutamia "shiai naginata"-harjoitusaseita myytävänä, hinnan alkaessa noin 100 eurosta riippuen tilauksen ajankohdasta ja suuruudesta. Myös Zen Nihon Kata naginataa ja Jikishinkageryu:n settiä (naginata, bokken, tanto) on saatavilla.

Alla linkkejä muutamiin asiallisiin budo-tarvikeliikkeisiin joista voi lajiin liittyvä varusteita hankkia: